Nieuws

PAUL kantrechtbank type KME3

Van de legendarische KME kantrechtbanken zijn er nu reeds meer dan 6000 over de hele wereld. En sinds enkele jaren zijn we aan de KME3 toe, de derde generatie! Deze combineert de bekende voordelen van deze klassieker met intelligente nieuwe ontwikkelingen.

Draadloos laden is de toekomst, prachtig in combinatie met Marlan®

Marlan® heeft veel nieuwe innovatie's in het gebruik van Solid Surface. De design van de toekomst zullen we dit jaar lanceren op de Houtpro+, dit doen we door middel van een keukenopstelling met het design en de technieken van de toekomst.

Knoestvuller demonstraties

Tijdens de HoutPro+ beurs zal WoodFix doorlopend demonstraties verzorgen met de Knoestvuller. Dit is een uniek vulmiddel systeem waarmee zeer snel (vaak binnen enkele seconden!) een open noest of scheur, danwel hoekreparatie aan (massief) hout gevuld kan worden.

Volop Industrie 4.0 bij Groot Bewerkingsmachines op HoutPro+

Voor De Groot Bewerkingsmachines staat de 2e editie van HoutPro+ in het teken van beleving, dus laten we op stands 1110 en 1210 nog meer machines draaien dan in de voorgaande editie. U kunt op 1.000m2 zien, ervaren en voelen wat deze nieuwste technieken voor u kunnen betekenen.

Spaar van 2/10 tot en met 1/12 voor een wijnpakket!

In mei lanceerde UNILIN de nieuwe collectie UNILIN Evola. Deze collectie decoratief plaatmateriaal, beschikbaar in zowel gemelamineerde spaanplaat, Clicwall, HPL als kantenband, is de ideale match voor elk interieurproject.
 

Zoveel veiliger met een langscirkelzaag

Het wordt steeds duidelijker dat een horizontale paneelzaag niet zo handig is voor het opdelen van massief hout, zoals bv. bolen. De geschikte machine is de langscirkelzaag.

Hét platenopdeel zaagblad voor de professionele bewerking van transparante kunststoffen.

Leitz zorgt voor oplossingen in nieuwe dimensies en staat voor kennis, kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie, flexibiliteit, productiviteit en duurzaamheid.

Spaar van 2/10 tot en met 1/12 voor een wijnpakket!

In mei lanceerde UNILIN de nieuwe collectie UNILIN Evola. Deze collectie decoratief plaatmateriaal, beschikbaar in zowel gemelamineerde spaanplaat, Clicwall, HPL als kantenband, is de ideale match voor elk interieurproject.
 

Häfele plintverstelsysteem AXILO™

Op de komende HoutPro+ pakt beslagleverancier Häfele uit met een groot aantal bestaande en nieuwe producten. Op de ruime stand van 200 m² is er veel aandacht voor de keuken en slim opbergen. Het Loox-ledverlichtingssysteem is ook uitgebreid aanwezig.

Ontmoet Boere tijdens de HoutPro+

Met inmiddels 190 exposanten wordt HoutPro+ 2017 dé ontmoetingsplek in eigen land voor de gehele houtbe- en verwerkende branche. Boere, toonaangevend producent van schuuroplossingen, ontbreekt daar uiteraard niet om de laatste nieuwigheden op schuurgebied te laten zien.