Nieuws

Vollmer blijft de specialist van het bandzaagslijpen

"De opvolger van de Cana S" wordt de CA100 wel eens genoemd. Deze hoogpreciese machine voor bandzaagbladen is uiterst zwaar uitgevoerd. Met een max. slijpschijfdiameter van 350 mm is dit een zeer performante slijpmachine.
 

Schrijven met een Boere

De vernieuwde structureerborstelmachine Select X-Line kan tegenwoordig met een speciaal programma worden voorzien.

Ligna succesvolle beurs voor Boere

De beurs die eind mei in Hannover, Duitsland, werd gehouden is zeer succesvol voor Boere geweest. Naast het feit dat Boere veel van haar bestaande relaties daar heeft gezien en gesproken, zijn ook veel nieuwe contacten opgedaan en machines verkocht.

Holonite lanceert nieuwe Trimax dorpels

Holonite showt Premax+ en ++ dorpels en lanceert nieuwe Trimax dorpels op Hout Pro+

De Gabbiani Galaxy 3-T3 125A Plus

Wij maken de toekomst!
Galaxy 3-t3 125 A, hoge prestaties voor een vriendelijke prijs.

4 hallen bijna gevuld

HoutPro+ is een initiatief van een aantal prominente spelers uit de Houtverwerkingsbranche die, samen met Claever Associates als ervaren beursorganisator, hét event voor de gehele houtverwerkende industrie en aanverwante sectoren, voor de eerste keer in 2014 gelanceerd heeft.

GN Demodagen

Vrijdag 31  maart en zaterdag 1 april 2017 organiseert GN Kantentechniek de 'Gn Deomodage'. Dit open-house event is voor iedereen die hout en of plaatmateriaal met houtbewerkingsmachines bewerkt.

 

Opendeurdag bij De Groot Bewerkingsmachines

De Groot Bewerkingsmachines opent op zondag 12 maart 2017 van 10 uur tot 17 uur de deuren. Struin vrijblijvend rond in 16.000m2 showroom boordevol nieuwe en gebruikte machines voor alle takken van de houtbewerking.

Winkelinrichting: verzorgd design maakt het verschil

Succesvolle retailers onderscheiden zich vaak met een tot in de puntjes verzorgde inrichting, die de kwaliteit van de voorgestelde goederen en diensten weerspiegelt. Je merkt het meteen, hierover is nagedacht. De ontvangst, de signalisatie en decoratie, elk detail is belangrijk.

DEVENTER Profielen; bewezen de hoogte kwaliteit

DEVENTER Profielen heeft haar dichtingen bij SHR laten beproeven op luchtdoorlatendheid en veroudering. Alle profielen voldoen met betreking tot luchtdoorlatendheid aan de hoogste Europese klasse 4 (NEN-EN 12207) en Nederlandse klasse 3 'luchtdicht bouwen' (SBRCURnet).