Nieuws

DYNAPLUS - Alternatief voor roestvaststalen schroeven

De Dynaplus universele buitenschroef met Anti-Roest-coating is een alternatief voor roestvaststalen schroeven. Dynaplus® schroeven zijn gemaakt van gehard carbonstaal en zijn hierdoor bijna twee maal zo sterk als RVS schroeven.

Lancering DARBY DOORS op HOUTPROPLUS

Maak kennis met ons nieuwste product uit eigen atelier:

DARBY DOORS

zwarte kaderdeuren met glasvulling op maat

 

INTRODUCTIE

Format4 van alle kanten perfect

Productiviteit, flexibiliteit en bedieningscomfort

ProfilCut Q Premium: het snelste profielgereedschap systeem in de branche

Leitz presenteert op de beurs HoutPro+ het snelste profielgereedschap systeem in de branche: ProfilCut Q Premium. Dit ProfilCut Q Premium systeem legt de lat hoog op het gebied van prestatie, flexibiliteit, handling, gewicht en duurzaamheid.

Tapio

Breng tijdens uw bezoek aan HoutPro+ zeker en vast een bezoek aan de noviteitenzone en kom zo alles te weten over TAPIO!
Tapio is de organisatiesoftware tussen de ERP van de klant, zijn CAD-CAM, zijn optimering en zijn machines!

Check zeker ook dit filmpje!

 

Gebruiksvriendelijk vonkendetectiesysteem

Het Firefly systeem is een uniek

Filterbrand voorkomen?

VDL Industrial Products levert complete systemen voor explosie- en brandbeveiliging voor de houtverwerkende industrie. Wij zijn volledig op de hoogte van de regelgeving en eisen voor brand- en explosiebeveiliging voor filtersystemen en silo’s ten behoeve van houtstof, chips en spanen.

FORMICA INFINITI™

Formica Infiniti™ is HPL met een gladde en zeer matte afwerking. Het voelt zachter aan en het heeft unieke eigenschappen.

Nieuwe, revolutionaire software voor BIM & kozijnen

Construsoft brengt een nieuwe software op de markt die BIM voor kozijnen écht mogelijk maakt. De kozijnenindustrie krijgt steeds meer te maken met BIM, maar tot op de dag van vandaag ontbreekt het aan moderne software die deze werkwijze goed ondersteunt.

3B MaxxiMatt en MaxxiGloss

MaxxiMatt - Super Mat  &  MaxxiGloss - Super Hoogglans