Keukenrenovatie.nl

FB Folietec BV
26/08/2022 - 08:47

Keukenrenovatie.nl

KEUKENRENOVATIE: SAMEN STERK !

Na een paar ongekend goede jaren in de verkoop van nieuwe keukens vind er momenteel een omslag plaats: het scoringspercentage op uitgebrachte offertes daalt, de gemiddelde orderwaarde daalt en het showroombezoek neemt af. Gelukkig is de orderportefeuille bij de meeste keukenvakzaken nog goed gevuld.

Het was ieders wens dat 2022 na twee ongekend turbulente jaren een stuk rustiger zou verlopen, met afzwakkende coronagolven, aanhoudende economische groei en een dalende inflatie.

Helaas is de realiteit anders: de oorlog in Oekraïne heeft invloed op de economie door de aan Rusland opgelegde sancties, oplopende rente, de woningcrisis, de energiecrisis en de stikstofcrisis stuwen de inflatie naar een ongekende hoogte en de vrees voor een recessie neemt toe.

De vooruitzichten voor de Nederlandse economie zijn niet best: De Nederlandsche Bank verwacht dat de economische groei helemaal stil komt te liggen dit jaar en de verwachting is dat grote aankopen, zoals een nieuwe keuken, uitgesteld zullen worden.

Binnen de keukenbranche geeft dat kansen voor KEUKENRENOVATIE.

 

Om die reden hebben wij onze domeinnaam www.KEUKENRENOVATIE.nl geactiveerd en daar een website aan gekoppeld. In uw én ons belang. Want in mindere tijden moeten we SAMEN STERK zijn.

Het doel van onze website:

 1. CONSUMENTEN ONTZORGEN door ze met u als VAKMAN in contact te brengen. Om de consument direct vertrouwen te geven hebben we u (onze relaties) PREMIUM PARTNERS genoemd. Dit schept echter ook verwachtingen van onze ons en onze afnemers.
 2. PREMIUM PARTNERS (U, onze relaties) van LEADS voorzien die via de website een aanvraag doen voor keukenrenovatie (op basis van postcode worden de leads door ons verdeeld).
 3. WIJ ontvangen dan van onze PREMIUM PARTNERS (U, onze relaties) de bestelling voor het leveren van de keukenfronten.

Wij zullen de consument NIET zelf gaan bedienen, om de volgende redenen:

 • wij zullen nooit concurrent van onze afnemers worden.
 • wij blijven ons focussen op onze kernactiviteit: het produceren ‘op order’ van keukenfronten op maat.
 • het ontbreekt ons aan kennis, kunde en capaciteit.

 

Daarnaast hebben we ons ASSORTIMENT uitgebreid met keukenfronten in andere materialen, zodat u de consument altijd kunt bedienen: Melamine, Cleaf, Acryl en Eiken fineer.

Waarom samenwerken met FOLIETEC BV?

 • Wij staan al 25 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid: op tijd, goed en compleet
 • Wij leveren u LEADS o.b.v. aanvragen i.c.m. postcode
 • Wij leveren alle keukenfronten op MAAT
 • Wij bieden U een uitgebreid ASSORTIMENT
 • Wij ondersteunen u met verkoopcatalogi, kleurstalen en monsterdeuren
 • Wij ondersteunen u bij het maken van offertes voor keukenfronten

Wenst u meer informatie, verkoopmateriaal, een afspraak of een bedrijfsbezoek?

Neem dan contact met ons op.

Folietec BV

Rien Geluk

mg@folietec.nl

06-21.875.230

 

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.