DecoLegno introduceert Solid Surface

DE DecoLegno
11/10/2022 - 13:56

DecoLegno introduceert Solid Surface

DecoLegno heeft haar assortiment uitgebreid met een exclusief solid surface programma van het merk Durasein®. Solid surface is een logische aanvulling op het bestaande assortiment, waarmee interieurbouwers en meubelmakers in staat worden gesteld op om een slimme manier maatwerkoplossing met een hoogwaardig kwalitatieve beleving te ontwikkelen.

Ontdek de collectie 

De collectie van Durasein® onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins. Decors met levendige aders, subtiele glitters of deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteen korrels. Maar ook tijdloze en eigentijdse unikleuren. De standaard collectie is uit voorraad leverbaar. 

De voordelen van solid surface 

De solid surface collectie van Durasein® bestaat voor 2/3 uit natuurlijke mineralen en voor 1/3 uit hoogwaardige acrylharsen en pigmenten. Het resultaat is een ijzersterk, thermisch vormbaar en naadloos te verlijmen materiaal. Het oppervlak is niet poreus en daarmee onderhoudsvriendelijk. Lichte beschadigingen kunnen vakkundig gerepareerd worden.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Bezoek Durasein® in hal 5, stand 5102. 

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.