De kozijnsoftware die in no-time de timmerindustrie verovert

CO Construsoft
28/08/2022 - 17:23

De kozijnsoftware die in no-time de timmerindustrie verovert

U hebt er vast al over gehoord: Construsoft Window, de revolutionaire 3D-kozijnsoftware voor de timmerindustrie, waarmee kozijnen van ontwerp tot machine-aansturing binnen één pakket worden geregeld. In Nederland en België stappen steeds meer timmerfabrieken over naar deze software om kozijnen in 3D te modelleren, over te nemen vanuit een BIM-model of op te zetten met een tekening als onderlegger. Door de slimme software is dit niet omslachtig en tijdrovend, maar wordt snel en volgens de geldende normen een kozijn opgezet, waarbij huidige gebruikers een tijdsbesparing van 50% ervaren! De kozijnen worden verder verrijkt met details (via gratis beschikbare bibliotheken van leveranciers) en op elk gewenst moment kunnen bestellijsten, productielijsten en tekeningen worden gegenereerd. Tenslotte worden direct vanuit de software de bewerkingsmachines aangestuurd.  

Tijdens de Houtpro+ vindt u onze stand 1512 dan ook niet geheel toevallig in hal 1 naast de machineleveranciers. We nodigen u uit om met eigen ogen de kracht van de software te ontdekken waarmee ontwerp, calculatie, werkvoorbereiding en productieaansturing van kozijnen zijn binnen één omgeving te regelen is.

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.