Brabantse gastvrijheid bij Maiburg op HOUTPRO+

MH Maiburg Hout
15/09/2022 - 15:22

Brabantse gastvrijheid bij Maiburg op HOUTPRO+

Maiburg is uw perfecte partner in de houtverwerkende industrie dankzij ons zeer complete aanbod in materialen en technieken voor de professionele houtverwerker. Onze gepassioneerde mensen, met de benodigde (applicatie)kennis en jarenlange ervaring, helpen je graag vooruit op alle gebieden.

Naast een presentatie van een aantal trends in het leveringsprogramma (decoratieve) plaatmaterialen, zoals de nieuwe Kaindl LEADing trenddecors, de meest recente ultramatte decors binnen de merken Finsa Technical matt en Alvic Zenit, helpt het bedrijf je ook om efficiënter te schuren door de inzet van doordachte systemen met Sia Abrasives schuurmaterialen en machines van RUPES. Meubels afwerken met olie of lak doe je met de allerbeste materialen. De LOBA-producten hebben zich al jarenlang bewezen op houten vloeren en lenen zich ook perfect voor houten meubels. Het bedrijf laat graag zien waarom steeds meer bedrijven in de meubelindustrie ook gaan werken met de absolute top uit de vloerensector!

Baanbrekend binnen de sector! Als specialist op het gebied van lijmen in allerlei sectoren zijn wij trots om op Houtpro+ onze spectaculaire ontwikkelingen op het gebied van 100% oplosmiddelvrije spuitlijm te laten zien! Met ons nieuwste gepatenteerde lijmsysteem zijn alle schuimverlijmingen alsook HPL-verlijmingen mogelijk. Naast losmakelijkheid van materialen zijn de verbeterde gezondheidskenmerken voor werknemers en gebruikers belangrijke pluspunten.

Maiburg is voorloper op het gebied van duurzaamheid en naast bovenstaande ontwikkelingen zijn ook binnen het MAIgreen-assortiment een aantal interessante nieuwe producten te tonen, waaronder Koskisen ZERO-panels. ’s Werelds eerste 100% op hout gebaseerde meubelpaneel met biobased bindmiddel.

Maiburg heet haar al bestaande relaties van harte welkom op de beursstand voor een hapje en een drankje. Een professionele kok voorziet u van de beste koffies, lekkere hapjes en heerlijke dranken. U kent ons bedrijf nog niet? Geen probleem! We maken in deze informele setting graag kennis!

Maiburg. Wij helpen vakmensen vooruit.

 

Hal 5, standnummer 5402.

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.