BOS-VR: OPERATOR WERKT SAMEN MET ROBOT

HM Handsaeme Machinery
12/10/2022 - 10:51

BOS-VR: OPERATOR WERKT SAMEN MET ROBOT

DE BOS-V GEÜPGRADED

We zijn trots op ons vernieuwde gerobotiseerde concept voor de houtverwerkende sector: de BOS-VR. Aan de dubbelzijdige werktafel onder hoek met een complete spijker/niet/schroefbrug, kunnen één operator en zijn robot-collega samenwerken om palletten en kratten te produceren.

OPERATOR WORDT ONTLAST DOOR HULP VAN DE ROBOT

De operator voert het hout in op het eerste werkstation. De brug met de bevestigingstools beweegt over het tweede werkstation aan de andere kant van de tafel en spijkert het vast. Na het vastspijkeren haalt de robot het product eruit en stapelt het. Terwijl verwisselen de werkstations al draaiende van kant en kan de operator het eerste werkstation herladen.

De samenwerking tussen mens en machine zorgt er dus niet alleen voor het productieproces aanzienlijk te versnellen maar tegelijkertijd ook om het zware werk van het personeel te vergemakkelijken

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.