BOS-V MET SOFTWARE-VERSIE 2.0

HM Handsaeme Machinery
01/09/2022 - 11:26

BOS-V MET SOFTWARE-VERSIE 2.0

BOS-V 2.0: GEBRUIKSGEMAK VOOR DE OPERATOR STAAT VOOROP

 

FLEXIBILITEIT DOOR VOORAF PROGRAMMEREN

Bij onze recentste BOS-V machine werd de volledige besturingsmodule hernieuwd en geoptimaliseerd door onze automatisatie-ingenieurs. De voordelen van een PLC-sturing worden nu maximaal gecombineerd met de Windows-functionaliteiten. Dit vergroot niet alleen de prestaties van de machine, maar garandeert daarnaast ook een optimale gebruikservaring voor de operator.

De software is nu veel toegankelijker en logischer geprogrammeerd en voor de operator maakt dit dus de bediening een stuk eenvoudiger. Het aanpassen of zelf maken van de programma’s en bevestigingspatronen is eenvoudig en snel te doen.

Bovendien zijn er heel wat handige features die nu veel gemakkelijker op te roepen zijn vanuit het touch screen menu met iconen, bvb. het automatisch bijhouden en mailen van een productielog of het opstellen en laten lopen van een takenlijst o.b.v. geselecteerde programma’s.

Deze upgrade wordt ook doorgevoerd voor alle andere types machines voor palletten en kratten. 

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.