Beleef eikenfineer in textuur Quercia van DecoLegno

DE DecoLegno
14/04/2022 - 14:14

Beleef eikenfineer in textuur Quercia van DecoLegno

DecoLegno breidt haar collectie regelmatig uit met nieuwe texturen in decoratief plaatmateriaal en haakt daarmee in op de actuele trends op het gebied van interieurarchitectuur en meubelontwerp. Graag presenteren wij de nieuwe Cleaf structuur Quercia op HoutPro+!

Synchroon structuur

Structuur Quercia van Cleaf vindt haar oorsprong in eikenhout. In deze collectie decoratief plaatmateriaal beleef je de voelbare synchroon nerf van kwartiers hout. Dat geeft de natuurlijke beleving van geborsteld fineer. De platen hebben aan beide zijden structuur Quercia, en dat maakt deze collectie geschikt voor een verwerking in open kasten. 

Uit voorraad leverbaar in zes kleuren

Quercia is leverbaar in zes kleuren. Van klassiek, diepzwart tot warme bruine en gemêleerde grijstinten. Kleuren die zich goed laten combineren met andere texturen in het interieur. Met Quercia krijgt ieder interieurontwerp of maatwerkmeubel een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. 

Ben je nieuwsgierig naar de Quercia? Bezoek DecoLegno in hal 5, stand 5210. 

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.