OPTIMAT Group en Heesemann slaan de handen in elkaar

OG OPTIMAT Group
03/10/2022 - 13:24

OPTIMAT Group en Heesemann slaan de handen in elkaar

Een efficiënter productieproces met hoogstaande technische oplossingen

In de afgelopen jaren zijn de productieomgevingen in de houtbewerking alleen nog maar uitdagender geworden. OPTIMAT Group biedt daar de juiste oplossingen voor.

We zijn trots om onze nieuwe strategische samenwerking aan te kondigen met de firma Heesemann.

Heesemann is in zijn 80-jarig bestaan uitgegroeid tot een absolute wereldspeler op vlak van industriële breedbandschuurmachines. Duitse stabiele constructie en technologie zorgen voor een perfect schuurresultaat, lange levensduur en lage slijtage van onderdelen: er zijn veel redenen om voor een Heesemann te kiezen.

De breedbandschuurmachines worden ontwikkeld met het oog op diverse toepassingen en materialen. Een hoge graad van configuratiemogelijkheden, geschikt voor heel diverse bewerkingen en materialen, zorgen ervoor dat het productgamma van Heesemann past voor zowel de kleinere KMO als de geautomatiseerde industriebedrijven. Kortom, een partner die past bij OPTIMAT Group, die klanten van klein naar groot bedient.

Dynamische samenwerking

Alexis Dirix (CEO OPTIMAT Group) en Lars Schmidt (Sales Manager Heesemann) zijn dan ook verheugd om het aangaande partnership wereldkundig te maken.

“Sinds jaar en dag staat OPTIMAT Group gekend voor zijn aanbod aan premium houtbewerkingsmachines. Die hoge kwaliteitsnorm vinden we ook terug bij Heesemann. Het is een klasse apart op vlak van breedbandschuurmachines, een belangrijke toevoeging aan ons portfolio.” – Alexis Dirix

Ook bij Heesemann wordt met veel enthousiasme uitgekeken naar de samenwerking.

“Ons voornaamste belang is het beste technische en commerciële pakket aan te bieden aan de eindklant. Daarvoor zoeken we stabiele partners, die lokaal verankerd zijn en het nodige advies en vooral service kunnen bieden. Een wens die volledig wordt ingewilligd door OPTIMAT Group.” – Lars Schmidt

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.