Partner in functioneel meubel- en interieurbeslag

LB LMC Benelux
17/10/2022 - 13:36

Partner in functioneel meubel- en interieurbeslag

LMC levert innovatieve technische producten en oplossingen voor een vakman die een meubel of interieur op maat moet ontwerpen, produceren én plaatsen.

Professionele meubelmakers, keukenfabrikanten, interieurbouwers en winkelinrichters doen het liefst een beroep op specialisten voor de levering van functioneel meubel- en interieurbeslag voor hun projecten. LMC ondersteunt die vaklui met een breed assortiment aan producten: verbinders, draaibeslag, geleiders, sloten, accessoires, meubeluitrusting, meubelgrepen en meubelverlichting. De specialist uit Beervelde (B) biedt in totaal meer dan 10.000 product-referenties en is de vaste partner van heel wat A-merken voor de verdeling van hun producten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

De LMC-groep bestaat uit twee entiteiten. LMC zelf levert functionele beslagoplossingen voor meubel, interieur en winkel (www.lmcstore.com), terwijl Optima halffabrikaten en ondersteunende producten voor maatwerk (www.optimastore.com) levert. Daarnaast beschikt de firma met MODULE over een eigen innovatie- en opleidingscenter, waar professionals inspiratie kunnen vinden en zich permanent kunnen bijscholen. 

“We leveren innovatieve technische producten en oplossingen voor een vakman die een meubel of interieur op maat moet ontwerpen, produceren en plaatsen”, stelt zaakvoerder Philip Maljers. 

“Ons aanbod wordt regelmatig vernieuwd en aangepast om te kunnen inspelen op de trends en behoeften in de markt. 97% van onze producten is ook steeds leverbaar uit onze voorraad. De kwaliteit van het product en de service staan centraal, want ons team staat elke dag klaar om klanten een deskundige ondersteuning te bieden.”

Veelzijdigheid troef

Op Houtpro+ pakt LMC opnieuw uit met enkele innovaties. Zo presenteert de firma onder meer LED strips met COB-technologie. Klassieke strips zijn samengesteld uit onafhankelijke LED SMD, die op het circuit van de strip geplaatst worden. Bij COB strips worden de chips van de LED’s echter direct op het circuit van de strip geplaatst, waardoor er meer op eenzelfde lengte gezet kunnen worden. 

“We zetten ook enkele doordachte oplossingen voor inrichting van een achterkeuken in de kijker: tabletten en supports, wandhouders, inklapbare en opvouwbare droogrekken. Daarnaast kunnen bezoekers ook kennismaken met onze sterke stalen kaders uit het Youk programma, waarmee men eindeloos kan combineren voor wandrekken in keukens, woonkamers, kantoren, winkels en meer”, vult Philip Maljers aan. 

“Uit het Optima-gamma tonen we de modulaire Open Box structuren op basis van aluminium profielen op maat, waarmee men uiteenlopende volumes creëert die aan wanden of plafonds opgehangen of in meubilair geïntegreerd kunnen worden.

Tot slot ligt de klemtoon ook op de meubeluitrusting en het beslag voor keukens, badkamers, kantoren en dressings.”

HAL 6 – STAND 6238

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.