NIEUWE COLLECTIE: Topfix vochtbestendig MDF + HPL

BP Blok Plaatmateriaal
09/09/2022 - 08:07

NIEUWE COLLECTIE: Topfix vochtbestendig MDF + HPL

Topfix vochtbestendig MDF + HPL

Topfix vochtbestendig MDF + HPL is een nieuwe collectie vochtbestendig MDF, die tweezijdig is beplakt met HPL uit de UNILIN Evola collectie, welke standaard uit voorraad leverbaar is. Deze collectie is zeer geschikt om kast- en keukenrompen van te maken, waar een betere kwaliteit gewenst is. Topfix vochtbestendig MDF + HPL is hiervoor een budgetvriendelijk alternatief! 

De basisplaat is een speciale vochtbestendige MDF van 16.5 mm die aan twee zijden beplakt is met een UNILIN Evola HPL. Waardoor de einddikte van de plaat 18 mm is. Hierdoor is er eventueel een goede combinatie te maken tussen Topfix vochtbestendig MDF + HPL en de standaard gemelamineerde spaanplaat van 18 mm dik, uit de UNILIN Evola collectie. Topfix vochtbestendig MDF + HPL is een kwaliteitsproduct wat slag-, kras-, en slijtbestendig is en in combinatie met de vochtwerende basisplaat resistent tegen vocht en stoom. Daarnaast is er een bijpassende ABS kantenband van al deze decors te verkrijgen.

De collectie is standaard leverbaar in 14 verschillende basisdecors uit de UNILIN Evola collectie.  
 

BEKIJK COLLECTIE > 

 

BLOK-TOPFIX-V313-HPL-BOX

Speciaal voor deze Topfix collectie hebben wij een stalen box laten maken. Een box waarin alle 14 decors aanwezig zijn. U kunt een box aanvragen via uw vertegenwoordiger of via monsteraanvragen@blokplaatmateriaal.nl
BLOK-TOPFIX-V313MDF-HPL-BOX

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.