NIEUW in het assortiment van Blok Plaatmateriaal: lisocore®

BP Blok Plaatmateriaal
07/10/2022 - 08:56

NIEUW in het assortiment van Blok Plaatmateriaal: lisocore®

lisocore® is een nieuwe collectie constructieplaatmateriaal en is vanaf nu verkrijgbaar op voorraad of op aanvoer bij Blok Plaatmateriaal. lisocore® is een uniek, lichtgewicht, sterk en hoogwaardig plaatmateriaal. Het moderne materiaal bereikt zijn uitstekende eigenschappen dankzij zijn unieke structuur, die bestaat uit minstens twee dunne deklagen die met elkaar verbonden zijn door een driedimensionale geperste kernstructuur. Een krachtige lijm zorgt voor de uiteindelijke verbinding. 

opbouw

De schaalstructuur neemt de tussenliggende krachten bijzonder goed op, waardoor een extreem hoge belastbaarheid wordt bereikt. Dankzij het extreem dunne ontwerp van de schaalstructuur en het minimale gebruik van lijmen, is lisocore® extreem materiaal-efficiënt en dus zuinig in grondstoffen.

Bewerkingsmogelijkheden 
Een lisocore® plaat is makkelijk te bewerken. De plaat is eenvoudig te plakken met HPL of fineer, maar ook de zijkanten zijn met band goed af te werken.

Toepassingsmogelijkheden
Zeer geschikt waar licht gewicht gevraagd wordt, zoals scheepsbouw en winkelinrichting. Maar lisocore® is ook makkelijk toe te passen als tafelblad of als wanden. 

Bekijk product hier

Met MDF deklagen

Blok Plaatmateriaal presenteert dit prachtige product tijdens de HoutPro+ 2022. Wilt u dit product al eerder zien? Vraag een staal aan via monsteraanvragen@blokplaatmateriaal.nl. 

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.