MACHINES VOOR GEAUTOMATISEERDE FABRIEKSPRODUCTIE VAN BOUWELEMENTEN

HM Handsaeme Machinery
01/08/2022 - 10:57

MACHINES VOOR GEAUTOMATISEERDE FABRIEKSPRODUCTIE VAN BOUWELEMENTEN

Onze machines faciliteren de offsite en modulaire productie van onder andere prefab muren, vloeren en dakpanelen. Door de panelen in een fabrieksomgeving te produceren en niet op de bouwsite zelf, kunnen alle onderdelen van het productieproces geoptimaliseerd worden, wat resulteert in hogere rendementen. Er wordt zo ook een veiligere en ergonomischere werkplaats voor de operatoren gecreëerd. 

Naast het samenstellen van houten (HSB) of metalen frames, is het ook mogelijk om deze op dezelfde machine te bekleden met OSB, gyproc, enz ... De complexe patronen om dergelijke constructies te bevestigen worden vereenvoudigd door ze automatisch om te zetten naar een programma vanuit de 3D tekeningen.

De klassieke manier om elementen vast te maken zoals nagelen (spijkeren) en nieten (krammen), kan hier ook uitgebreid worden met schroeven om de verschillende materialen aan elkaar te bevestigen.

Ook voor de verdere manipulatie van de afgewerkte panelen kan automatisatie ingezet worden: draaisystemen, transportsystemen, vlindertafels, etc.

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.