HS-Spiraalboren XL

LB Leitz Service B.V.
29/09/2022 - 14:47

HS-Spiraalboren XL

Hout wordt steeds meer een basismateriaal in de bouwsector. Een grotere vraag en tegelijkertijd stijgende prijzen op het gebied van grondstoffen zorgen ervoor dat het efficiënt gebruik van grondstoffen steeds meer in de belangstelling komt te staan voor houtbouwbedrijven. Een oplossing in dit bereik bieden de extra lange HS-spiraalboren van Leitz.

Het nieuwe borenprogramma van extra lange HS-spiraalboren is speciaal ontworpen voor specifieke eisen en materialen in de houtbouw en maakt het gebruikers mogelijk tijd te besparen bij het boren van diepe gaten. Daarbij zijn de standtijden beduidend hoger (tot 10-voudig van gebruikelijke slangenboren), waardoor de productiekosten dalen. De boren bewerkstelligen een 50% hogere nauwkeurigheid van de positionering van het gat aan de zijde van uittreden.

Leitz is te vinden op de beurs HoutPro+ in Hal 1 op stand 1228

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.