9 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR ONZE BOS-FRAM-MACHINE VOOR HOUTSKELETBOUW

HM Handsaeme Machinery
26/08/2022 - 11:13

9 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR ONZE BOS-FRAM-MACHINE VOOR HOUTSKELETBOUW

MET DE HANDSAEME BOS-FRAM KUNT U SNELLER PREFAB WONINGEN BOUWEN. ONTDEK NOG 9 ANDERE VOORDELEN!

#1 LEAN PRODUCTIE

Voor een efficiënte en kostenbesparende productie van constructie-elementen en HSB-constructies voor geprefabriceerde huizen, is de beste manier om nieuwe technologieën toe te passen. Door innovatieve methoden te gebruiken voor offsite en geautomatiseerde constructie, zal de effectiviteit van de productie toenemen naarmate de snelheid en kwaliteit toenemen door gestroomlijnde processen.

Handsaeme Machinery is uw partner om de beste gestroomlijnde productielijn voor prefab bouwpanelen te ontwikkelen.

#2 GECONTROLEERDE FABRIEKSKWALITEIT

Traditionele bouwmethoden zijn gebaseerd op handenarbeid, en dus onlosmakelijk verbonden met menselijke gebreken die kunnen leiden tot fouten of afwijkingen (bijv. afstand tussen bevestigingen). Een automatisch PLC-gestuurd houtbevestigingsproces geeft altijd exact hetzelfde resultaat. Hierdoor zijn veel kleinere toleranties mogelijk, wat resulteert in hogere kwaliteitsnormen. Bovendien vergemakkelijken functies zoals detectie van aanwezige bevestigingsmiddelen het inspectieproces voor de operators.

#3 OP MAAT GEMAAKTE WOONCONCEPTEN EN TOCH 'EN MASSE' GEPRODUCEERD

Onze software is compatibel met de meeste 2D- en 3D CAD-programma's die worden gebruikt voor het ontwerpen van geprefabriceerde huizen en gebouwen. Omdat elke tekening automatisch wordt omgezet naar een machinaal verwerkingsprogramma, is het mogelijk dat de ontwerpen, afmetingen en plaatsen voor openingen zoals ramen of deuren in elk project van elkaar verschillen en toch worden ze geproduceerd op een efficiënte massaproductielijn die gebruikt kan worden voor zowel kleine als grote batches.

#4 IN WEER EN WIND AAN HET WERK

Weersomstandigheden zijn één van de factoren die een grote invloed hebben op de snelheid van het bouwproces, aangezien dit in vele bouwplanningen voor de meeste vertraging zorgt. Bij het bouwen van de panelen en elementen voor HSB op een productielijn in een fabriek en niet op de bouwsite zelf, wordt er gewerkt op specifieke tijden, zelfs 's nachts of tijdens zwaar weer; wat een groot voordeel is voor de goede timing en voortgang van het bouwproject.

#5 AFZUIGING VOOR EEN STOFVRIJE WERKPLAATS

Aangezien u de modules in uw fabriek of werkplaats bouwt en niet meer op de bouwplaats, mag het feit dat houtstof, dat eigen is aan de (woning)bouw  geen reden zijn om niet voor paneelproductie te kiezen. Onze BOS-FRAM machine is standaard voorzien van stofafzuiging om de werkomgeving schoon en gezond te houden.

#6 COMPACT MACHINEMODEL VOOR KLEINERE ATELIERS

Begin klein om te kunnen groeien! Zelfs als uw werkplaats geen grote productiehal is, kunt u beginnen met geautomatiseerde indoor constructie met een BOS-FRAM COMPACT die is aangepast aan kleinere productie-eenheden met beperkte beschikbare ruimte. Het is mogelijk om met 1 station te beginnen en later meer stations toe te voegen naarmate de behoefte aan een grotere productielijn toeneemt.

#7 EENVOUDIGE BEDIENING VOOR DE OPERATOR

Naast automatische invoer van het bevestigingspatroon vanuit het 3D-ontwerpprogramma, kan de operator de machine bedienen via handig touchscreen (22 inch) en zeer gebruiksvriendelijke in eigen huis ontwikkelde besturingssoftware.

#8 VEILIGERE EN ERGONOMISCHE WERKOMSTANDIGHEDEN

De BOS-FRAM is voorzien van een ergonomische werkplek voor de bediener waar de fysieke arbeid van het aanvoeren van het hout in de machine wordt ondersteund en geautomatiseerd. De ongemakken van het heffen van zware lasten wordt verminderd, wat resulteert in een gezondere operator en een veiliger en efficiënter proces.

#9 GEÏSOLEERDE BOUWPANELEN KLAAR OM TE BEGINNEN MET BOUWEN

Ons BOS-FRAM-concept is een modulair systeem dat kan worden geüpgraded met optionele modules om meer geautomatiseerde taken toe te voegen aan het houtverwerkingsproces. Mogelijkheden zijn een blaasinstallatie, een afwikkelsysteem en speciaal nietgereedschap om isolatie aan de bouwelementen te bevestigen.

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.