Uniek HPL plaatmateriaal van DecoLegno

DE DecoLegno
17/10/2022 - 16:00

Uniek HPL plaatmateriaal van DecoLegno

Ken jij de HPL Specials van DecoLegno al? Een collectie HPL-plaatmateriaal met bijzondere en unieke decors die inhaken op actuele interieurtrends. Denk aan natuurlijk hout in plankmotief of visgraat, rauwe steensoorten als beton, terrazzo en natuursteen, verbrand hout of OSB.

HPL Plaatmateriaal

Met de HPL Specials collectie maak jij bijzondere interieurs en maatwerk meubelen die tegen een stootje kunnen. HPL – oftwel high pressure laminate – is een bijzonder sterk materiaal. Het oppervlak is onder hoge druk geperst en daardoor kras- en slijtvast. Het materiaal verkleurt niet en de platen zijn geschikt voor horizontale en verticale toepassingen. HPL-plaatmateriaal leent zich ook bij uitstek voor ontwerpen waarin organische vormen zichtbaar worden.

Unieke decors

De HPL Specials collectie onderscheid zich door de originele decors. Terrazzo kennen we bijvoorbeeld als materiaal voor vloeren, maar dit decor in HPL-plaatmateriaal maakt andere toepassingen mogelijk. Wat dacht je van deuren, een werkblad voor keuken of badkamer, of een bureau met terrazzo look? We werken nog regelmatig vanuit huis, en dan is een inspirerende werkplek erg belangrijk. Maar laat je ook inspireren door decors van natuurlijke houtstructuren in planken of Hongaarse punt, tot rauwe steensoorten, van natuurlijk rotan tot OSB.

Ben je nieuwsgierig naar de HPL Specials? Bezoek DecoLegno in hal 5, stand 5210.

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.