Black Veneer by Carina

BP Blok Plaatmateriaal
11/01/2022 - 20:10

Black Veneer by Carina

Directeur Jan Blok van Blok Plaatmateriaal en Art Director Carina Riezebos lanceerden een nieuwe eigen fineercollectie; Black Veneer by Carina.

Unieke eigen collectie Black Veneer by Carina

Blok en Riezebos bundelden hun kennis en kracht voor de ontwikkeling van een eigen collectie. Samen met leverancier Decospan komen ze tot een karakteristieke fineercollectie. Met de natuur als inspiratiebron. De fineercollectie is krachtig en gedetailleerd vormgegeven en bestaat uit 12 houtsoorten. De charme krijgt de collectie door de doordachte keuze van de snij- en voegwijzen. Wat resulteert in een authentieke en unieke collectie.

Van Black Veneer naar maker tot eindproduct  

Riezebos gebruikte, onder haar label Blok by Carina, al eerder een aantal fineersoorten uit de nieuwe collectie. Dit deed zij voor interieurproject OBSCURE. Het dienblad TRAY is een prachtig voorbeeld met mooie fineren als Amazakoué, Yaya Black en Moeraseik.

Een samenwerking met vakmanschap, design en ervaring  

Onder het label Blok by Carina ontwerpt Carina Riezenbos voor Blok Plaatmateriaal prachtige creaties. Met haar professionele kennis op designniveau en haar specialisatie op glasgebied, komt ze tot oogverblindende creaties. Het doel van Blok by Carina is om architecten en interieurontwerpers te inspireren en te laten zien wat er allemaal mogelijk is met plaatmateriaal. De samenwerking tussen Riezebos en Blok is echt een synergie: Riezebos heeft het vakmanschap op het gebied van ontwerpen, Blok beschikt over de kennis, ervaring en specialisten als het gaat om plaatmaterialen en de verwerking daarvan.

Laatste nieuws

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.