Lamello Belgium

Terug naar alle exposanten

Lamello Belgium

Stand 6532

Lamello, de specialist in houtverbindingssystemen zoals, Clamex P, Cabineo , INVIS (een onzichtbaar verbindingssysteem).

Neem gerust contact op met Marcel Marijnissen, onze verantwoordelijke via het nummer 0031 622 12 67 98 voor bijkomende info.

Inspirerend verbinden met 3 systemen:

P-Systeem

Het P-Systeem van Lamello is een innovatieve en bekroonde verbindingsmethode. De verbindingselementen Clamex, Tenso en Divario zorgen voor een ongekende flexibiliteit, snelheid en eenvoud in het totale ontwerp-, productie, transport- en montageproces. Het inbouwen of verankeren van de verbinder zelf is gebaseerd op de P-System-profielgroef. De profielgroef kan zowel met behulp van moderne CNC-techniek als heel eenvoudig met de hand met de groeffreesmachine Zeta P2 ingefreesd worden.
 

Lamello systeem

Het Lamello systeem is een uiterst efficiënt, eenvoudig en precies verbindingssysteem voor diverse materialen. Het is gebaseerd op een 4 mm groef en biedt een enorme verscheidenheid aan verbindingsoplossingen. De originele houten lamellen zijn aangevuld met de inslaglamel, de hechtlamel en de doorzichtige kunststoflamel voor materialen met een vast oppervlak. Hetzelfde geldt voor de Simplex en Clamex S-18 verbinders, deze kunnen gemonteerd en gedemonteerd worden. Alle deze verbinders worden gefreesd met de Classic X, Top 21 en Zeta P2 machines.
 

Boorsysteem

De Cabineo is een ééndelige verbinder op boor- of freesbasis voor het verbinden van frames door middel van een zuivere oppervlaktebewerking. Dankzij deze eigenschap is bewerking op alle CNC-machines mogelijk, waaronder ook eenvoudige 3-assige machines en nestingmachines.

Invis Mx2 is de unieke verbinding voor de strengste eisen aan het uiterlijk, de stabiliteit en de productiviteit. Zonder zichtbare openingen kan Invis Mx2 via de magneetaandrijving altijd weer snel verbonden en gedemonteerd worden.

  • Lamello
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.