Terug naar alle exposanten

Folietec BV

Stand 6450

Maatwerk in Meubelfronten

Folietec is na 25 jaar niet meer weg te denken als toeleverancier/producent van keukenfronten op maat.

Naast de afzet in Nederland worden de keukenfronten ook geëxporteerd naar België, Noord-Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Noorwegen.

Maatwerk en ‘inkoop op order’ is de standaard geworden. Logistieke beheersing en een optimaal productieproces zijn voorwaarden om aan deze criteria te voldoen.

Maatwerk in  combinatie met schaarste aan vakmensen zorgt in veel bedrijven voor een bottleneck. Daarom gaan steeds meer bedrijven producten inkopen. Onder het motto ‘op tijd, goed en compleet’ worden keuken- en interieurbouwers volledig ontzorgt.

Just-in-time: op tijd, goed en compleet. Dat is waar Folietec voor staat.

Assortiment 

Naast de eigen productie van fronten in 3D-laminaat levert Folietec ook fronten in melamine, cleaf, acryl, eiken fineer en poedercoating.

Keukenrenovatie.nl

Samen sterk! Via keukenrenovatie.nl kunnen consumenten een aanvraag doen voor keukenrenovatie. Deze leads sturen wij door naar onze dichtstbijzijnde afnemer omdat we zelf de consument niet bedienen. Op deze manier helpen we zowel de consument als onze afnemers/Premium Partners

Gezondheid & duurzaamheid

Naast productkwaliteit en logistieke beheersing van het productieproces is ook duurzaamheid een focusgebied van Folietec. Naast het PEFC-keurmerk voor een verantwoorde boskap is Folietec ook in het bezit van het label ‘Indoor Air Comfort Gold’.  Dit certificaat staat voor uitzonderlijk lage emissiewaarden. Daarnaast hebben we in 2020 geïnvesteerdin zonnepanelen, waardoor de CO2 uitstoot met 60 procent is gereduceerd.

 

  • Cleaf
  • Egger
  • Pfleiderer
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.