Dynfos Business Solutions

Terug naar alle exposanten

Dynfos Business Solutions

Stand 6212

Dynfos Business Solutions biedt voor de maakindustrie professionele CAD- en ERP-oplossingen.
Met de kennis die wij in het voorgaande decennium hebben opgedaan staan wij dagelijks klaar voor bedrijven in de maakindustrie. We bieden een totaaloplossing voor de automatisering van jouw productieproces. Onze CAD- en ERP-software sluiten naadloos op elkaar aan, maar kun je ook los van elkaar inzetten.

IronCAD 3D-software
Ervaar het onbegrensd ontwerpen met deze ware revolutie op CAD. IronCAD heeft alles in huis voor professioneel 3D-tekenen. Met de zeer flexibele ontwerpwijze en eenvoudige tools heb je in een mum van tijd jouw ontwerp nauwkeurig getekend. Binnen één en het zelfde pakket genereer je o.a. fotorealistische renders, zaaglijsten, werktekeningen en kun je CNC-machines aansturen.

Dynfos ERP
Om een succesvol productiebedrijf te zijn, in een wereld van snelle veranderingen, is het hebben van een professioneel automatiseringspakket (ERP) van enorm belang. 
Dynfos ERP maakt binnen één managementsysteem productie, administratieve, logistieke en financiële processen inzichtelijk. Een flexibele en gebruiksvriendelijke digitale omgeving.

  • 3D CAD/CAM software
  • IronCAD
  • Dynfos ERP
  • ParaFlex
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.