ASF Fischer BV Woodies® Ultimate

Terug naar alle exposanten

ASF Fischer BV Woodies® Ultimate

Stand 1400

ASF Fischer is grootschalige importeur, groothandel en conceptleverancier van bevestigingsmaterialen, diamantgereedschappen en aanverwante producten. Ons eigen merk hout constructieschroeven Woodies® Ultimate is in 2009 op de markt gebracht. Vanuit de ervaring die we de afgelopen decennia hebben opgebouwd, is het Woodies® Ultimate assortiment verder ontwikkeld en uitgebreid. De ontwikkelingen betreffen naast de toename van het aantal type schroeven, ook de verschillende uitvoeringen van schroeven qua oppervlaktebehandeling.  Dit maakt dat Woodies® Ultimate hout constructie schroeven op zowel universele of juist hele specifieke wijze kunnen worden toegepast.

De Woodies® Ultimate Shield outdoor anti-roest coating is één van de nieuwste toevoegingen, welke ook in een Blackline assortiment verkrijgbaar is. Vervaardigd van gehard staal en vervolgens voorzien van een milieuvriendelijke EP5-coating maakt de Shield outdoor schroeven veel sterker en duurzamer dan RVS schroeven.

De Woodies® Ultimate schroeven zijn voorzien van een CE/ETA keurmerk.

  • Woodies® Ultimate
  • Woodies Shield
  • Blackline
  • Steelies® Ultimate
  • InterDynamics.
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.