Fantastisch, je bezoekt deze vakbeurs want je bent nieuwsgierig, je wil weten wat er leeft en beweegt, je wil bijleren en geïnspireerd worden. Jij bent een gepassioneerde vakman die meubelen tot leven brengt, er je ziel in legt om je klant iets unieks te leveren waar je trots op bent. Je doet dat slim en doordacht, je maakt juiste keuzes en gaat enkel in gesprek met leveranciers die je passie delen en je adviseren, begeleiden en zelfs kunnen opleiden om je expertise nog te versterken. We dagen je uit om met ons eens te komen praten…Wij zien wij? LMC, ofwel een toonaangevend bedrijf in interieurbeslag om de meubelmaker, interieurbouwer en winkelinrichter te begeleiden en te ondersteunen in zijn professionele ontwikkeling.

Try & Test

Je mag op onze stand alles uit de kast halen. Wij doen dat ook voor u sinds 1925, dus ook na deze vakbeurs, elke dag opnieuw, zelfs 24/7. We kijken ernaar uit om met u in gesprek te gaan. Kom eens ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen. Een innovatief product, een demo van ons gratis e-portaal, een oplossing voor een specifiek project, een opleidingsbehoefte, een halffabrikaat? Wij hebben voor u alles ‘om het te maken’.

Small spaces, great ideas

Oppervlaktes worden duurder. Jouw meubel- en interieurprojecten zijn dermate doordacht dat men in kleine leef- en werkruimtes niet moet inboeten aan comfort, integendeel. Openen en sluiten kan op verschillende manieren zonder hinder door plaatsgebrek. De beweging verloopt zacht en geruisloos, en ze kunnen jarenlang intensief gebruikt worden. We hebben het allemaal en tonen u enkele nuttige oplossingen.

Bright & smart

Directe of indirecte verlichting integreren in een meubel is echt geen specialistenwerk. Heb geen schrik om hier zelf mee aan de slag te gaan. Kom eens kijken en bespreken hoe wij jou daarbij helpen.

Black is beautiful

Helemaal eens. Jouw klanten vragen om zwarte accenten toe te voegen voor meer karakter, diepgang, warmte én stijl. Met de Open Box, laden, alu-structuren en alu-kaderdeuren in zwart zal je hen moeiteloos kunnen overtuigen om voor jou te kiezen. Wij maken ze op maat voor u en leveren ze montageklaar aan.

Stand 3410, u zal ons ongetwijfeld opmerken.