Boere Machinefabriek bv

Boere Machinefabriek bv uit Waddinxveen is specialist in het leveren van maatwerk breedbandschuurmachines en structureerborstelmachines, die volledig zijn toegespitst op het product van de klant. De mogelijkheden in houtbewerking zijn legio: verlijmde massieve panelen, gefineerde delen, ramen, deuren, meubeldelen, luxe verpakkingskistjes, massieve en parketvloeren, etc. Daarnaast zijn er bijna onbegrensde mogelijkheden in het bewerken van rubber, isolatiematerialen, kurk, plastics, composietmaterialen, imitatie teakdekken, HPL, remvoeringmaterialen, fiber cement panelen, etc. Doel is de perfecte schuuroplossing voor haar klanten te leveren door de de wens van de klant te begrijpen en deze naar tot in perfectie uitgevoerde machines te vertalen. In de demonstratie- en testruimte in Waddinxveen staan continu diverse machine opgesteld waar de producten van de klanten uitvoerig kunnen worden getest en waar de klant zelf kan komen zien hoe het product tot in detail en perfectie wordt bewerkt. De machines worden in Nederland geengineered en geassembleerd. Tevens beschikt Boere over een wereldwijde (eigen) servicedienst.

Een Boere te duur? Ondernemers kijken zowel naar wat iets oplevert als naar wat iets kost. Op dat moment weet men pas wat duur en goedkoop is. Diverse factoren als tijd gemoeid met handmatig schuren versus machinaal schuren, doorvoersnelheid, gewenste finish, dienen allemaal te worden doorgerekend. Boere helpt de klant graag met deze rendementsberekening. Ook biedt Boere verschillende financieringsmogelijkheden aan.

Dit jaar bestaat Boere 75 jaar en inmiddels staat de derde generatie Boere aan het roer. De dochters Boere hebben het bedrijf samen met Peter van den Berg overgenomen en zullen daarme de missie Perfectie in Schuuroplossingen verder voortzetten.

Goed machinaal schuren is een vak apart en dat verstaat Boere uitstekend!

Boere Machinefabriek bv
Brugweg 121
2741 LA
Waddinxveen
Nederland
Telefoonnummer: 
0182 614 400
Website: 
E-mail: 
Stand: 
1420
Activiteiten: 
  • Combinatiemachines
  • Schuur- en Poliermachines
  • Breedbandschuurmachines
  • Kantenschuurmachines
  • Langbandschuurmachines
  • Poliermachines
  • Universele schuurmachines
Merken: 
  • Boere

Nieuws van Boere Machinefabriek bv:

Ontmoet Boere tijdens de HoutPro+

Met inmiddels 190 exposanten wordt HoutPro+ 2017 dé ontmoetingsplek in eigen land voor de gehele houtbe- en verwerkende branche. Boere, toonaangevend producent van schuuroplossingen, ontbreekt daar uiteraard niet om de laatste nieuwigheden op schuurgebied te laten zien.

Schrijven met een Boere

De vernieuwde structureerborstelmachine Select X-Line kan tegenwoordig met een speciaal programma worden voorzien.

Ligna succesvolle beurs voor Boere

De beurs die eind mei in Hannover, Duitsland, werd gehouden is zeer succesvol voor Boere geweest. Naast het feit dat Boere veel van haar bestaande relaties daar heeft gezien en gesproken, zijn ook veel nieuwe contacten opgedaan en machines verkocht.