Saint-Gobain Abrasives- Onebond

Terug naar alle exposanten

Saint-Gobain Abrasives- Onebond

Stand 5105

OneBond is, een merk van Saint-Gobain, de nieuwe range producten voor het verlijmen van hout en andere materialen voor onderhoud, reparaties en assemblages. 

Als toonaangevende leverancier in de slijp- en schuurmiddelenindustrie is het huidige aanbod van Saint-Gobain uitgebreid met gespecialiseerde 'adhesives', waaronder secondelijmen, vulmiddelen, schroefdraadborgingen en afdichtmiddelen. 

OneBond biedt op prestatie-gebaseerde, duurzame oplossingen voor het veilig en efficiënt bouwen en herstellen van apparatuur en gereedschap bij diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 

Traditionele mechanische verbindingsmethoden, zoals lassen en mechanische bevestiging zijn vaak duur en tijdrovend. Deze lijmtechnologie is speciaal ontwikkeld om een alternatief te bieden, waarbij de reparatie- en doorvoertijd worden versneld en daarmee de kosten worden gereduceerd. Of het nu gaat om hechtsterkte, temperatuur- of omgevingsbestendigheid, flexibiliteit, snelle uithardingstijd of een reeks viscositeiten, OneBond biedt de juiste oplossing.

  • OneBond
  • Saint-Gobain
  • Saint-Gobain Abrasives
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.