Häfele Nederland

HÄFELE - MEER DAN ALLEEN MEUBELBESLAG

Häfele Nederland B.V. is onderdeel van de Häfele-Group, een in 1923 opgericht Duits familiebedrijf, dat zich heeft ontwikkeld tot een van de marktleiders wereldwijd op het gebied van meubel- en bouwbeslag. Häfele Nederland B.V. richt zich op de Nederlandse markt, is gevestigd in Apeldoorn en bedient de interieurbouw, de meubelindustrie, de bouw, de handel en de hospitality branche.

One-stop-shop
Als producent en distributeur van de meest gebruikte merken in meubel- en bouwbeslag, kunnen we je vanuit onze expertise en ons brede productassortiment merkneutraal adviseren bij het vinden van het juiste product voor jouw specifieke uitdaging. Onze R&D-afdeling zorgt ervoor dat ons assortiment klaar is voor de toekomst qua  “smart technology”, duurzaamheid en andere belangrijke eisen die nu of in de toekomst op je afkomen.

360˚ Ondersteuning 
Van concept tot oplevering, Häfele biedt advies en expertise in alle fases van je project. Met onze kennis, configuratietools en snelle service, kies je de juiste producten, passend bij je budget en bespaar je tijd, kosten en mankracht. Naast onze persoonlijke ondersteuning vind je in onze webshop, www.hafele.nl, 24/7 alle informatie die je nodig hebt, als handleidingen, CAD/CAM- tekeningen en configuratoren.
 
Think global, act local
Wereldwijd staan we voor je klaar met bijna 8.000 medewerkers in meer dan 150 landen, met 38 dochterondernemingen, eigen productie in 5 fabrieken en Häfele engineering- en inkoopkantoren in China. Met experts in elk land kunnen we onze service toespitsen op jouw marktspecifieke vragen en daarbij gebruik maken van onze internationale kennis en contacten. We bedienen met onze gespecialiseerde verkoopteams 

Meer dan 150.000 artikelen 
Häfele biedt slimme oplossingen voor elke ruimte en elke uitdaging en streeft daarbij naar “meer woongenot per m2”. Innovatieve producten en intelligente technologieën van “Duitse kwaliteit”, waarmee je klaar bent voor de toekomst. 
 

Häfele Nederland
Tweelingenlaan 46
7324 AN
Apeldoorn
Nederland
Telefoonnummer
+31 555 38 46 00
E-mailadres
Standplaats
6310
Afbeeldingen

Nieuwsartikels van deze exposant