Folietec BV

Folietec is producent en leverancier van meubelfronten, welke per stuk en op maat kunnen worden besteld. Kenmerkend is de goede kwaliteit, de leveringsbetrouwbaarheid en korte levertijd.

Folietec produceert MDF-fronten, per stuk en op maat, welke van een laklaminaat worden voorzien waardoor een duurzaam en zeer onderhoudsarm product ontstaat. Folietec produceert en levert ook alle zichtwerk voor keukens en badmeubelen, zoals zijwanden en lijsten. Daarbij is er keuze uit diverse materialen: massief hout, fineer, lak en acryl.

Folietec levert op tijd, goed en compleet. Wij werken gegarandeerd Just-In-Time, zodat onze relaties hun planning al bij de bestelling kunnen maken. Om die reden is iedere klant optimaal te bedienen, van producent tot zelfbouwer. Onze afnemers kennen wat ons product betreft geen leegloop-uren.

Folietec investeert voortdurend om de kwaliteit, betrouwbaarheid en onze unieke kenmerken te waarborgen. De laatste 2 jaar is fors geïnvesteerd in nieuwe CNC-bewerkingscentra en ERP-software welke gekoppeld is aan de machinesoftware. 

Folietec BV
Energieweg 44-46
3771 NA
Barneveld
Nederland
Telefoonnummer
0342 42 47 99
Faxnummer
0342 42 47 25
Mobiel nummer
0621 875 230
E-mailadres
Standplaats
6450
Afbeeldingen

Nieuwsartikels van deze exposant

Folietec BV introduceert op de beurs de nieuwste trends in laklaminaat: afwerking in Soft Feel (supermat), kleuren in wit- en grijstinten en houtdecoren om in combinatie de perfecte Industrial Look...