OPTIMAT Group

Terug naar alle exposanten

OPTIMAT Group

Stand 1330

Optimat Group zal met veel enthousiasme en uitsluitend innovaties en primeurs aanwezig zijn op deze editie van HoutProPlus.

Met trots melden wij u de samenwerking met onze nieuwe partner Heesemann, de premium fabrikant van breedbandschuurmachines. Optimat Group is voortaan sales en service partner voor de BENELUX. Op HoutProPlus kan u voor het eerst kennis maken met de schuurmachines uit het gamma. Op onze stand worden live demonstraties gegeven, waarbij u de veelzijdige toepassingen kan ontdekken.

In primeur voor de BENELUX stelt Optimat Group u een volledig nieuw HOMAG-model voor: de HOMAG DRILLTEQ V-310. Deze gloednieuwe verticale CNC omvat een uitgebreide waaier aan functionaliteiten en configuratiemogelijkheden.

Verder verdienen de nieuwe digitale oplossingen van HOMAG zeker uw aandacht. Tijdens HoutProPlus stellen wij u Production Manager voor. Deze innovatieve tool zorgt ervoor dat de planning, opvolging van uw orders en productie op een heel toegankelijke manier mogelijk worden gemaakt. Het gebruik van de juiste software zal uw output en efficiëntie aanzienlijk verhogen.

Production manager zal in combinatie met CAD/CAM systemen dagelijks en op verschillende tijdstippen bij ons op de stand worden gedemonstreerd.
Dit is alvast een greep uit ons uitgebreide aanbod, zowel voor de kleine houtbewerker als de industrie.
Kortom, ons team staat klaar om u professioneel advies te geven en uw vragen te beantwoorden op stand 1330 in hal 1.

  • Homag
  • Heesemann
  • Venjakob
  • Reinbold
Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.