Baars & Boemhoff Maatwerk Awards

Terug naar alle exposanten

Baars & Boemhoff Maatwerk Awards

Stand

Maatwerk Awards – The next generation 

Dit podium voor de makers is uitgegroeid tot dé vakprijs van interieur bouwend Nederland. Erkenning voor vakwerk, ingenieuze oplossingen, creatief uitgevoerde ontwerpen en slim toegepaste materialen. Maatwerk Awards is een ode aan de makers. Hier zie je de makers die het podium pakten dat ze verdienen! 

 

Meer dan mooi maatwerk 

De Maatwerk Awards zijn meer dan feestvieren en gave dingen doen. Interieurbouwers en meubelmakers verdienen een plek in de spotlight. Nu én in de toekomst. Want zonder makers geen prachtige projecten. Het podium van de Maatwerk Awards wordt daarmee nog urgenter. Laten we het heft in eigen handen nemen en samen met jou de markt aantrekkelijk maken voor jong talent. 

 

Samen kunnen we de markt veranderen. Een plek creëren waar nieuwe vakmensen gehoord en gezien worden, waar ze vrijheid beleven en impact kunnen maken. Het stof eraf en samen blijven bouwen aan de mooiste projecten. Maatwerk Awards, voor de makers van de toekomst en de toekomst van de makers. 


 

Vermijd lange wachtrijen

Bestel je gratis tickets

Toegang tot de beurs is gratis maar je dient wel een persoonlijk ticket te hebben. Om lange wachtrijen te vermijden bestel je best je tickets op voorhand. Je tickets worden je toegestuurd per e-mail en je kan ermee meteen naar de ingang.