Van Hoecke stelt zijn nieuwigheden voor op HoutPro +

Op deze editie van HoutPro + presenteert het Belgische familiebedrijf Van Hoecke heel wat nieuwigheden van Blum aan het grote publiek. Ook de houten ladesystemen van TA’OR hebben heel wat extra features te bieden, deze zijn centraal op de stand te bewonderen. Tenslotte stelt Van Hoecke ook zijn vernieuwde e-commerce toepassingen uitgebreid voor aan de vakman.

Blum-bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Nieuw op HoutPro+ is de Blum-geleider waarmee het mogelijk is om drie van de gekende bewegingstechnologieën (BLUMOTION , Tip-On BLUMOTION en SERVO DRIVE) toe te passen met dezelfde geleider. Zo kan de meubelbouwer zijn assortiment eenvoudig stroomlijnen en tegelijkertijd uitbreiden.

Scharnieren krijgen nieuwe mogelijkheden
Bij de scharnieren stelt Blum het langverwachte 155° scharnier voor met geïntegreerde BLUMOTION. Deze is misschien wel dé blikvanger van de beurs.

Ook het CRISTALLO scharnier (glasdeurscharnier) krijgt een versie waarbij de demping in het scharnier wordt geïntegreerd. Daarnaast zorgen de nieuwe CLIP top BLUMOTION scharnieren voor dunne deuren voor nieuwe mogelijkheden.

AVENTOS HK wordt kleiner
De AVENTOS HK top, het nieuwe beslag voor klapdeuren, is een stuk kleiner geworden. Door zijn kleine inbouwgrootte en een nieuw design van de afdekkap, past het beslagelement perfect in elke corpus.

TA’OR BOX 2.0 
De eigen houten lade-systemen TA’OR BOX bestaan ondertussen 4 jaar en beginnen hun weg te vinden naar de klanten in de Benelux. Ook buiten de landsgrenzen winnen de speciale fineer-uitvoeringen aan belang, onze productie werd geoptimaliseerd om deze variatie op te vangen en toch performant te blijven. Hiervoor ontving TA’OR BOX in mei 2017 de TüV-keuring. Op HoutPro+ laat Van Hoecke nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden zien aan het grote publiek.

E-commerce demostand

E-business is booming business, en Van Hoecke speelt hier in op de megatrends. Net voor aanvang van de beurs lanceert het zijn nieuwe webshop-omgeving met de nieuwe lade-configuratoren. Na 1,5 jaar intensieve ontwikkeling zijn ze klaar om het hun klanten zo eenvoudig en flexibel mogelijk te maken.