4 hallen bijna gevuld

HoutPro+ is een initiatief van een aantal prominente spelers uit de Houtverwerkingsbranche die, samen met Claever Associates als ervaren beursorganisator, hét event voor de gehele houtverwerkende industrie en aanverwante sectoren, voor de eerste keer in 2014 gelanceerd heeft.

Inmiddels zijn voor deze tweede editie in 2017 bijna 4 hallen gevuld (Brabanthal – Kempenhal – Langstraathal en Diezehal), goed voor 149 exposanten op 10.256 m² netto beursoppervlakte.

Concreet betekent dit een progressie van 37.4 % in termen van benutte oppervlakte en er is nog ruim 7 maand voordat de beurs haar deuren opendoet !

Zowel de machine- als de diverse toeleveringssectoren zijn uitgebreid vertegenwoordigd. Een overzicht van de exposanten en een actuele plattegrond vindt u op elk moment op www.houtproplus.nl

Een samenwerkingsverband met de ‘Material Xperience On Tour’ is ondertussen afgerond (meer concrete informatie volgt binnenkort)

In deze formule zal Materia enerzijds een aantal interessante partner-exposanten aantrekken. Anderzijds worden nieuwe toepassingen en materialen in de kijker gezet tijdens een inspirerende tentoonstelling.

Dit alles met 1 gemeenschappelijk doel: het product ‘hout’ uitgebreid promoten.

U vindt Materia terug in de Peelhal, meteen aan de doorgang met de Diezehal.

In de laatste rechte lijn naar de beurs toe, kunnen geïnteresseerde standhouders, naast de nog resterende ruimte in de Diezehal, nu ook nog in de Peelhal terecht.

Op dit ogenblik hebben nog eens een 60 tal andere bedrijven aangegeven interesse te hebben om aan komende editie deel te nemen : wordt vervolgd !