Ligna succesvolle beurs voor Boere

De beurs die eind mei in Hannover, Duitsland, werd gehouden is zeer succesvol voor Boere geweest. Naast het feit dat Boere veel van haar bestaande relaties daar heeft gezien en gesproken, zijn ook veel nieuwe contacten opgedaan en machines verkocht. Voor het eerst demonstreerde Boere daar met de machines, zodat klanten direct het resultaat van diverse bewerkingen konden zien.

De machines die daar te zien waren, waren de Sandrite, uitgevoerd met 2 gesegmenteerde schuurkussens (geïntegreerd in het zogenaamde combi-aggregaat: kontaktrol + schuurkussen) die ondermeer een zeer hoge oppervlaktekwaliteit bij het tussenlakschuren kan bereiken, en de vernieuwde structureerborstelmachine Select X-Line waarmee massief houten en gefineerde panelen kunnen worden dwars geschuurd (scarven) en gestructureerd. Op deze manier worden komen de structuur en karakter van het hout optimaal tot zijn recht.

Uiteraard toonde Boere tijdens de Ligna ook diverse andere materialen die met Boere breedbandschuurmachines zijn geschuurd.