Euro Hubner Benelux

SMART-IN-CONTROL, member of EURO HÜBNER BENELUX b.v..
Het nieuwe concept van euro HÜBNER benelux b.v. is Smart In Control; dit staat voor slimme oplossingen in de industriële omgeving, allemaal verbonden op het gebied van engineering, veiligheid, positie, snelheid en kracht.
Hiermee hebben we inmiddels een ervaring opgebouwd in o.a. de voedsel industrie, automation, verpakking- en transportbandsystemen, bewerkingsmachines  en textielindustrie. Ons uitgebreide pakket omvat o.a.: Sensoren en meet- en positionerings systemen van ELGO Electronic; (SIL-) Encoders, programmeerbare encoders en tacho’s van Baumer Thalheim GmbH; Industriële LED verlichting van Nanhua-Europe: machineverlichting, flood-lights en verlichting t.b.v.  productiehallen en terreinen; Signaal omvormers van MotronaWeb Guiding & Force Measuring producten van FMS; Nidec Shimpo, met hand-held meetinstrumenten voor snelheid, kracht en koppel;

Conform de Industry 4.0 staat euro HÜBNER benelux voor kwalitatief hoogwaardige producten, rechtstreeks vanuit het magazijn geleverd, een betrouwbare service, die mogelijk wordt gemaakt door een toegewijd en enthousiast team.

Euro Hubner Benelux
Parlevinkerweg 44
5928 NV
Venlo
Nederland
Telefoonnummer
0475 406 506
Faxnummer
0475 406 509
Standplaats
2204
Afbeeldingen