Simpson Quik Drive schroefsystemen

 

Nieuw in het assortiment van Contimeta

Quik Drive schroefsystemen van Simpson

 

Quik Drive® schroefsystemen (of schroefapparaten) en gereedschap zijn een perfect alternatief voor traditionele schroefboormachines en nagelapparaten. Met de Quik Drive schroefmodule kunt u uw professionele, ontkoppelbare schroefboormachine omvormen tot een automatisch schroefsysteem voor stripschroeven. Voorzien van teflon zijn deze schroefsystemen onderhoudsvrij en geoptimaliseerd voor het schroeven in allerlei materialen en bevestigen van velerlei toepassingen.

Het Quik Drive schroefsysteem is al 15 jaar bekend om zijn goede prestaties en uitstekende kwaliteit. De gepatenteerde, stijve, gebogen schroefbanden kunnen in een houder aan de riem gedragen worden voor het snel bijladen van het gereedschap op de werkplek. Doordat de schroeven op een zgn. harde strip zijn gemonteerd is de kans op een dubbelslaande schroef uitgesloten. Bestaande systemen hebben hier nog wel eens last van. Het gebruik het optionele verlengstuk zorgt voor nog meer gebruikscomfort. Hierdoor kunt u plafond of vloer gemakkelijk bereiken bij het schroeven.

Toepassingsgebieden, bevestigingen van:

Gipsplaat, fermacellplaat, cementvezel, felspaat, houten balken, terrassen en vlonders, beplating, hout op metaal, hoekankers en balkdragers.

De stripschroeven, ontwikkeld door Simpson StrongTie, zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Uw keuze zal in sterke mate afhankelijk zijn van uw toepassing. De verschillen kunnen zitten in materiaalsoort, de kopdiameter , lengte van de schroef, schroefdraad en punt van de schroef. Zelfborende schroeven zijn onderdeel van het assortiment.

Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie of ga naar onze nieuwe website: www.contimeta.com