Contimeta levert houtverbinders voor houtconstructies met verplichte CE-markering van StrongTie.

De belangrijkste soorten zijn: ophangbeugels, hoekijzers, kolomvoeten, balkdragers en verborgen houtverbinders.

Onze houtverbinders worden veel toegepast bij kapconstructies en houtskeletbouw, verankeringssystemen voor beton en metselwerk en vele andere houtverbindingen met balken. StrongTie houtverbinders voldoen aan de hoogste eisen en zijn allemaal voorzien van CE-markering en zeer uitgebreide product- en montagebeschrijving. Alle producten zijn verder voorzien van het QOCQ label voor traceerbaarheid, waardoor StongTie garant kan staan voor betrouwbaarheid, conformiteit en veiligheid.

Vanaf 1 juli 2013 trad de nieuwe bouwproductenverordening (BPV) in werking. Deze verordening vervangt de bouwproductenrichtlijn (BPR) en stelt de CE markering verplicht in Europa evenals de publicatie van de prestatieverklaring (DoP - Declaration of Performance) voor alle producten waarvoor een ETA is afgeleverd. Alle Strongtie producten voldoen aan deze basisvereisten voor bouwwerken.

De gegevens over de belastingsterkte van onze verbindingsstukken berusten op Eurocode 5. In onze uitgebreide catalogus (op aanvraag verkrijgbaar) worden deze sterktes ook uitgebreid per productvariant aangegeven. Een advies of zo nodig eis, welke bevestigingsmaterialen gebruikt dienen te worden is ook te vinden in de uitgebreide productomschrijvingen.

Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie of ga naar onze nieuwe website: www.contimeta.com

Bezoek ons op de HoutPro+ 31 oktober t/m 3 november,

Brabanthallen 's-Hertogenbosch, stand 4321