Volgend jaar in 2018 wordt Stenner reeds 60 jaar verdeeld door Noblesse Benelux. Dit is een uniek toonbeeld van continuïteit, kwaliteit en ervaring. Het resultaat hiervan merken we aan de honderden machines in de markt en aan de totaalservice, waar de klant op kan rekenen: onderhoudscontracten, bandzaagbladen, bandzagenservice met ophaaldienst, afdraaien zaagwielen, variabel toerental, advies, rollentafels, enz.

Vele klanten in Nederland en België zijn erg blij met hun Stenner bandherzaag. Zo ook Visser Jachtbouw uit Workum met als specialiteit luxe jachtbetimmering.Bedrijfsleider Daniel Visser: "Met onze nieuwe Stenner herzaag zagen we vooral teakhouten dekdelen voor in de luxe jachtbouw. Over de service en het contact met Noblesse zijn wij zeer te spreken. Levering van de machine ging vlot, en het installeren door de monteur hier op locatie is prettig verlopen."

Na al die jaren zijn de bandherzagen van Stenner nog steeds stuk voor stuk zware, professionele machines. Alle functies en onderdelen, zoals de pneumatische zaagbladspanning, de multirollengeleider, de zaagbladdrukgeleiders, het schuinzagen en het smeer- en reinigingssysteem, getuigen van een hoogstaande uitvoering. De vlakke-vloer-modellen behoeven geen funderingsput.

Stenner is inderdaad dé specialist van bandherzagen. Zo is het aanbod aan varianten heel ruim te noemen:

  • met of zonder centreerinrichting
  • zaagwieldiameters: 850, 915, 950, 1050, 1220 en 1370 mm;
  • zaagbladbreedten: 80, 100, 130, 150 en 206 mm;
  • individuele machines en twin-opstellingen (met 2 zagen);
  • normale en schuin instelbare zaagstaanders
  • verticale of horizontale opstellingen.

Het type ST100R is meestal uit voorraad leverbaar en wij organiseren graag voor u zaagtests met uw eigen hout.